Mobirise


Panouri de afisare in statie

In slide-ul de mai jos va prezentam modul de afisare a datelor pe panourile de afisare montate in statiile STPT
Fiecare vehicul al STPT, este echipat cu un computer de bord cu facilitati de receptie GPS si comunicatie GPRS prin reteaua unui provider GSM. Vehiculele transmit la fiecare 30 de secunde, informatii privind pozitia lor, catre un server al STPT, server care calculeaza timpul de asteptare pe care calatorul il va vedea afisat pe panourile amplasate in statii. Dispecerul care monitorizeaza vehiculele, poate afisa diverse mesaje pentru informarea calatorilor, mesaje care fac referire la situatii aparute in trafic, sau care se refera la modificari temporare ale traseului unor linii de transport.

Timpii afisati in formatul "x min", reprezinta timpi de asteptare reali, calculati pe baza pozitiei GPS a vehiculului. Ei pot varia chiar in sens crescator, atunci cand vehiculul are o viteza medie mai mica decat cea trimisa anterior (datele se trimit la un interval de 30 sec.)
Timpii afisati in formatul "hh:mm", reprezinta ora de sosire in statie conform graficului. Fata de grafic pot aparea intarzieri de cateva minute, in functie de trafic.

Created with Mobirise ‌

Offline Web Page Builder